In 2018 maakte ik de keuze om een droom na te gaan streven, namelijk het maken van video’s voor bedrijven. 

 

Inmiddels, ruim twee jaar later, houd ik mij met mijn bedrijf bezig met de productie van business films en social video's. Camera, montage, maar ook taken als brainstormen en scripting staan centraal in mijn werk. Hoofdzakelijk ligt de focus op het leveren van video’s aan MKB bedrijven en zelfstandig ondernemers. Daarnaast lever ik ook steeds vaker werk af voor privé evenementen, zoals een bruiloft.

 

Inmiddels is video één van de meest gebruikte middelen in de online wereld. Vanuit business oogpunt krijgen potentiële klanten, partners en ambassadeurs via video een goede indruk van een bedrijf, project of evenement. Wil je intern of extern een verhaal vertellen? Of wil je online opvallen? Door een goede brainstormsessie kan duidelijk worden waar de content uit moet gaan bestaan. Voor een productie wordt meestal een basis format aangehouden om de richtlijnen duidelijk te hebben. Binnen het format zijn er veel mogelijkheden. Creativiteit en staan altijd centraal.

 

Samen met mijn klanten zoek ik naar de meest efficiënte manier om videocontent te produceren. Een van de recente vernieuwingen hierin: meerdere stukken content creëren uit een opnamemoment. Als ondernemend filmmaker is het van belang om te blijven vernieuwen en mee te denken met klanten. Zo heb ik gemerkt dat MKB bedrijven en ondernemers het fijn vinden om in sommige cases ook andere stukken content geleverd te willen hebben, zoals foto’s en tekst. Momenteel ben ik dus bezig met het creëren van een breder aanbod om uiteindelijk dus een breder netwerk te ondersteunen in het behalen van marketing en communicatie doelstellingen. Creators hebben in grote lijnen dezelfde mindset betreft het creëren van een duidelijk beeld van wat de klant uiteindelijk geleverd wilt hebben. Als ik hierin voor een videoproductie een duidelijk beeld heb kan ik samen met een mede creator de klant efficiënter van dienst zijn. Het is goedkoper, sneller en de klant hoeft niet te zoeken naar een andere creator. 

 

Ik ben in het bezit van twee systeemcamera’s, waaronder de Nikon Z6. Er wordt dus vooral gewerkt met eigen equipment. Daarnaast creëer ik regelmatig drone beelden met de drones van DJI. Op de NDSM in Amsterdam-Noord heb ik een creatieve studio waar ik vooral bezig ben met het monteren van video’s. Sinds kort is het ook mogelijk om hier professionele voice-over opnames te doen en in de omgeving kunnen natuurlijk coole shoots worden gedaan.

 

Heb je interesse in een gesprek voor vragen, een offerteaanvraag of benieuwd naar mijn ideeën? Laat het me weten! Op telefoonnummer 06-57583959 kun je mij bereiken of mailen naar info@ddfilm.nl.

IMG_2060_edited.png