Voor een productie houden we meestal een basis format aan om de richtlijn duidelijk te hebben.

Binnen het format zijn er veel mogelijkheden. Door een goede brainstormsessie kan duidelijk worden waar de content uit moet gaan bestaan.

Bedrijfsfilm

Laat de diensten, werkzaamheden en unieke kenmerken van het bedrijf naar voren komen middels een helder verhaal. Creëer de juiste indruk!

Project film

Geef een kijk op een project. Wat houdt het project in? Welke stappen zijn er gezet? Zijn de doelen bereikt? 

Event film

Breng de hoogtepunten van een event in beeld en laat klanten, partners en werknemers het bedrijf eens van een andere zijde zien. En niet te vergeten: bezoekers vinden het fantastisch om achteraf terug in de sfeer van het evenement te komen.

Social video

Een onmisbaar onderdeel van online marketing is de social media video. Op een simpele en effectieve manier kun je onder andere meer naamsbekendheid genereren of producten promoten.

Short docu

De documentaire gaat een stap verder dan de bedrijfsfilm. Het geeft een uitzonderlijke kijk in een bedrijf gericht op het vertellen van het verhaal. Wat is het verhaal achter jouw bedrijf?

Video coach

Als video coach ben ik op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen, waardoor je als klant direct en efficiënt aan de slag kunt gaan met het creëren van de juist social video's.

 

Als filmmaker houd ik mij bezig met de productie van onder andere eventfilms, bedrijfsfilms en video's voor social media.

 

Een van de meest gebruikte middelen in de online marketing is natuurlijk video. Onder andere klanten, potentiële klanten en partners krijgen via videocontent een goede indruk van bijvoorbeeld een project of evenement.

 

Naast de welbekende videoformats staan creativiteit en innovatie voor mij centraal. Dit zijn elementen die tegenwoordig behoren tot de basis om online op te vallen.

 

MJD_7864-2.jpg
 

Maak een vrijblijvende afspraak. Netwerken en tegelijkertijd tot mooie ideeën komen. Of je nou appt of belt: ik sta voor je klaar.
 

Hieronder kun je mijn contactgegevens vinden.