top of page

Your Workout

Wat zijn de keuzes die we in het proces hebben gemaakt? Wat was het doel van de klant? Hoe is de video ingezet?

Heb je vragen? Let us know!

1 / klantwens

Your Workout is een exclusief trainingsbedrijf met een privé studio in Beusichem.

 

Zij zijn één van onze vaste klanten die iedere acht weken behoefte heeft aan nieuwe video content voor hun socials en marketingcampagnes.

Schermafbeelding 2022-01-14 om 12.32.29.png

2 / formats

Aan de hand van de content kalender houden we een brainstormsessie om het format voor iedereen helder en duidelijk te krijgen. Wat is het doel? Is er een testimonial video nodig? Is er een nieuw product? Of heeft een bepaalde training wat promotie nodig?

Schermafbeelding 2022-01-14 om 12.36.44.png

3 / voorbereiding

In deze fase staan de elementen van de video centraal. Hierin bepalen we wat er nodig is voor de specifieke video(s). Een productvideo vraagt om andere voorbereiding dan een promotie of testimonial.

Willen we in de video een interview doen? Of gaan we toffe beelden schieten met een voice-over? Hierin staat centraal wat de doelgroep wil zien.

Na deze keuzes begint het praktische gedeelte: wanneer gaan we opnemen?

Schermafbeelding 2022-01-14 om 12.34.49.png

4 / opnames

De dag van de opnames! Er is een callsheet met tijden, aanwezigen, eventuele interviewvragen en de benodigde apparatuur. We kunnen beginnen. Eén voor één leggen we de scenes vast.

We laten mensen hun training doen en leggen vast hoe leuk, zwaar, intensief en gezellig de training is. Hier schieten we nog extra scenes bij die het concept versterken. Nu we alles hebben kunnen we door naar de montage.

Schermafbeelding 2022-01-14 om 12.33.19.png

5 / montage

Hier komt het hele project samen en het verhaal tot leven. Na een feedback ronde wordt de eindversie opgeleverd en kan de online marketingcampagne beginnen. Mile-Company (business coaching en marketingcampagnes) neemt het vanaf hier over.

Schermafbeelding 2022-01-14 om 12.32.49.png
bottom of page