Wanrooij Gallery

Wanrooij Gallery biedt een podium voor internationaal geprezen en opkomende artiesten met een focus op nieuwe media. Inmiddels heeft DDFILM meerdere producties met tevredenheid afgerond voor de Wanrooij Gallery. Hieronder is de aftermovie van Sunday Social x Wanrooij Gallery te zien. Het was een ware uitdaging om een totaal ander format te gaan creeren wat we nog niet eerder voorbij hebben zien komen. Uiteindelijk heeft dit goed uitgepakt en geleidt tot een nieuwe creatieve maak.

- ART

Academie van de stad

- MAATSCHAPPELIJK

Academie van de Stad verbindt studenten met de samenleving. De eerste video productie van DDFILM is enkele jaren terug geweest voor de Academie van de Stad. Deze organisatie wordt steeds meer een begrip in Nederland. Inmiddels is Academie van de Stad een vaste klant van DDFILM. In onderstaande korte film is het project 'verduurzaming van het Flevoziekenhuis' onderwerp.

dUPREE MAKELAARS

Dupree Makelaars is dé expert van de woningmarkt in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen. DDFILM heeft voor Dupree Makelaars een reeks video's opgeleverd met als doel potentiele klanten en nieuwe klanten het taxatie en verkoopproces visueel toelichten. Hieronder is een van de video's te zien.

- CORPORATE

Mile-Company

- ONDERNEMERSCOACHING FITNESSBRANCHE

Mile - Company helpt personal trainers met het optimaliseren van onder andere de sales skills en de klantbeleving. Mitch Lemans, eigenaar van Mile - Company had DDFIM na een verse connectie bij Whello (marketing bureau) benaderd. De vraag: kunnen jullie filmen tijdens een workshop en daar eens totaal wat anders van maken dan we normaal voorbij zien komen? Zie hieronder het resultaat van de social teaser die ingezet wordt als video advertentie. DDFILM heeft na het filmen van één workshop in totaal 13 video's opgeleverd bestaande uit een lange aftermovie, social video's en testimonial video's.